Dorcas 40 jaar

Geschreven door Dorcas Winkel Hoorn
Dorcas 40 jaar

Dorcas Winkel Hoorn organiseert een feestelijke jubileumweek want onze hulp- en ontwikkelingsorganisatie bestaat 40 jaar. Reden voor een feestje!

Van 8 tot en met 19 juni staat onze Dorcas-winkel in het teken van het 40-jarig bestaan van Dorcas. Er zijn diverse activiteiten en leuke kortingsacties. Bestuur en vrijwilligers zijn blij na een lange periode weer open te kunnen en klanten te ontvangen.

Lever je in de actieperiode bruikbare spullen in dan ontvang je een bon, met deze bon krijg je eenmalig 10% korting op je aankopen in de winkel.

Tijdens de actieweek ontvangt iedere klant een stempelkaart en besteed je voor € 5 of meer dan ontvang je één stempel, een volle kaart geeft recht op 40% korting, de stempels worden ook na de actieperiode gegeven.

Verder zullen er onverwachte acties zijn in de winkel en worden er 40 goodiebags uitgedeeld. Reden genoeg om een bezoek aan onze winkel te brengen.

Dorcas Winkel Hoorn is gevestigd aan de Dr. C.J.K. van Aalstweg 5b op het Hof van Hoorn.

Dorcas is een christelijke hulp- en ontwikkelingsorganisatie en werkt in Oost-Europa, het Midden-Oosten en Afrika. De organisatie bestaat 40 jaar en richt zich op blijvende verandering in het leven van mensen in nood. In heel Nederland heeft de organisatie 41 Dorcas winkels die worden gerund door duizenden vrijwilligers.

 

Onze Ambassadeurs