Feestweek Dorcas Winkel Hoorn van 14 september tot en met 18 september

Geschreven door Dorcas Winkel Hoorn
Feestweek Dorcas Winkel Hoorn van 14 september tot en met 18 september

Dorcas Winkel Hoorn organiseert een feestelijke jubileumweek want onze hulp- en ontwikkelingsorganisatie bestaat 40 jaar. Reden voor een feestje!

Van dinsdag 14 september tm zaterdag 18 september staat onze Dorcas-winkel in Hoorn in het teken van het 40-jarig bestaan van Dorcas. Er zijn diverse activiteiten en leuke kortingsacties. 

Lever je in de actieperiode bruikbare spullen in dan ontvang je een bon, met deze bon krijg je eenmalig 10% korting op je aankopen in de winkel.
Op dinsdag 14 september, donderdag 16 september en zaterdag 18 september ontvangen de eerste 25 betalende klanten bij de kassa een nieuwe Dorcas bigshopper. 
Wij geven ook nog eens elke dag in de feestweek 5 stoffen tassen weg bij aankopen vanaf € 40 met daarin een leuke verrassing. Deze tassen zijn gemaakt door het Dorcas Handwerkatelier. 

Elke dag is er een uur dat wij extra kassakorting geven, de tijden en de korting maken wij bekend op Facebook en Instagram. Dus volg ons op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte.

En op zaterdag 18 september sluiten wij de feestelijkheden af met een ijskoude verrassing en een optreden van de Duveldragers uit Hoorn (van 13.30 uur tm 14.30 uur)

Dorcas Winkel Hoorn is gevestigd aan de Dr. C.J.K. van Aalstweg 5b op het Hof van Hoorn.

Dorcas is een christelijke hulp- en ontwikkelingsorganisatie en werkt in Oost-Europa, het Midden-Oosten en Afrika. De organisatie bestaat 40 jaar en richt zich op blijvende verandering in het leven van mensen in nood. In heel Nederland heeft de organisatie 41 Dorcas winkels die worden gerund door duizenden vrijwilligers.
 

Onze Ambassadeurs