UltimumAl 25 jaar dé IT-specialist!

Ultimum is een uniek IT-bedrijf, opgericht en gevestigd in Almere. Wat 25 jaar geleden als familie startup begon, is inmiddels uitgegroeid tot een landelijke IT-speler die nog steeds het familiebedrijf gevoel heeft. Ze streven naar een verbonden, veilige en betrouwbare samenleving. Met grote klanten als eBay, Shell, KPN en ING, en ervaren, betrokken en professionele collega’s kunnen ze hier hun bijdrage aan leveren. Toch blijven korte lijntjes en snel schakelen kenmerkend voor Ultimum.

Ertoe doen: voor hun klanten en medewerkers, voor de regio en voor de samenleving!

Ultimum wilt ertoe doen: voor hun klanten en medewerkers, voor de regio en voor de samenleving. Daarnaast werken ze er iedere dag hard aan om partner en IT-werkgever of choice te zijn.

Voor (middel)grote, complexe organisaties in Nederland zijn zij al de belangrijkste speler als het gaat om het ontwerpen en realiseren van een veilige en een futureproof digitale infrastructuur. Dit levert voor u digitale onafhankelijk en wendbaarheid op als resultaat. Result driven by IT!

Al 25 jaar dé werkgever voor IT-specialisten in de Detachering!

Met hun uitgebreide netwerk, vele eindklanten en ervaren collega's helpen ze jou binnen de kortste keren aan de opdracht die past bij jouw kennis, ervaring en wensen!

Ultimum detacheert al IT-professionals sinds de oprichting in 1997. Begonnen als detacheerder en uitgegroeid tot dé IT-partner en werkgever met kennis van Cybersecurity en Outsourcing. Maar Detachering blijft hun grootste en belangrijkste service, vooral omdat ze er gewoon goed in zijn!