VHM MakelaarsVHM Makelaars is een landelijke makelaarsketen met zelfstandig werkende kantoren verspreid door Nederland. Alle aangesloten makelaarskantoren zijn aangesloten bij de VBO (de landelijke brancheorganisatie die staat voor kwaliteit, integriteit en betrokkenheid). Doordat ze niet alleen gecertificeerde makelaars, maar ook gecertificeerde taxateurs aangesloten zijn, kunt u voor veel diensten bij hun terecht. De VHM makelaar is u graag van dienst bij de aankoop, verkoop, taxaties, huur en verhuur van woningen.

Het grote voordeel van de VHM makelaar is dat u profiteert van korte lijnen en persoonlijk contact, waardoor ze razendsnel kunnen schakelen. Of u nu een starter, huizenbezitter of (ver)huurder bent, hun makelaars staan 24/7, dus ook buitenkantooruren voor u klaar. Elk kantoor is geheel zelfstandig, waardoor er in de betreffende regio’s zeer veel kennis aanwezig is van de woningmarkt. Daarnaast werken we op landelijk niveau samen, waardoor u tevens profiteert van onze grote back up.

Bent u op zoek naar een woning? Dan profiteert u van ons uitgebreide aanbod koop- en huurwoningen. Wilt u een woning verkopen of verhuren? Wij stellen alles in het werk voor maximale exposure én een optimale verkoopprijs. Hiertoe zetten we uw woning op verschillende manieren in de spotlights: met professionele verkoopbrochures, vermelding op alle grote woningwebsites als Funda, Jaap en Huislijn, maar ook met advertenties en andere vermeldingen zorgen we ervoor dat uw woning niet te missen is!