Kikkerspoor volgen!

Geschreven door Redactie
Kikkerspoor volgen!

Wanneer je de poort van MAK Blokweer in Hoorn inloopt zie je op de grond onder je voeten pootafdrukken van kikkers. Waar zouden die heen springen…?

Volg het de kikkersporen en je waterdier avontuur kan beginnen! In het schone water van de Rietkreek is het onderwaterleven goed te volgen. Je mag tijdens je speurtocht naar kikkers ook waterbeestjes zoeken, de dieren in de wei bezoeken en genieten van het volle groen in het natuurpark. Je kan je avontuurlijke natuurwandeling afsluiten met een koud of warm drankje of met een lekker ijsje op het terras. 


Het MAK Caféterras

Het terras is geopend. Het bezoekerscentrum, de Kijkboerderij en de toiletten blijven nog gesloten. Je moet tijdens je bezoek rekening houden met de maatregelen van het RIVM. Zoals 1,5 meter afstand houden van elkaar en drukke tijdstippen en plekken vermijden. Als je klachten heb willen ze liever dat je thuis blijft.


Natuurwandeling


De natuurwandeling is voor gezinnen met kinderen vanaf ca. 6 jaar. Je kunt de hele maand september tijdens de openingstijden komen wandelen. De zoektocht naar de kikkersporen begint tussen 10:00 en 16:00. Reserveren is niet nodig.

Voor meer informatie: 0229-266344 of info@mak-blokweer.nl. De kosten zijn €1,50 per groep.



Onze Ambassadeurs