Watertaxi Hoorn

Geschreven door Redactie
Watertaxi Hoorn

Zin in een leuke rondvaart boven Amsterdam? Dat kan je doen bij Watertaxi Hoorn.

Direct bij de verschillende parkeerlocaties hebben ze een handige opstap plek voorzien van leuningen en een luie trap. Daarvandaan vaar je in 10 minuten naar het centrum of de oude haven.

WELKOM AAN BOORD!

Ze maken graag een rondvaart met jullie gezelschap. De schipper vertelt je graag over de mooiste plekken van Hoorn waar je langs vaart. Aan boord zijn standaard gekoelde drankjes aanwezig. Je kunt uitstappen bij de haltes waar jij wilt uitstappen. 



Diverse boten

Er zijn voornamelijk open boten aangezien de boten onder erg lage bruggen varen, en zo kun je natuurlijk het best genieten van het mooie uitzicht. Er zijn aan boord paraplu’s en lekker warme dekentjes aanwezig. Ze beschikken over diverse boten en hebben een capaciteit van ruim 50 gasten.


Boekingen

Ben jij geïnteresseerd in een tochtje met de Watertaxi? Of heb je bijzondere wensen in verband met een feestje, bachelorette party of een verassing voor een geliefde? Dan moet je om te beginnen een tochtje maken door de site van Watertaxi Hoorn en ontdek wie ze zijn en wat ze je allemaal kunnen bieden. 



Onze Ambassadeurs