Op en afritten A7 bij afgesloten

Geschreven door Redactie
Op en afritten A7 bij afgesloten

Werkzaamheden viaduct over de A7 Wognum, in beide richtingen afgesloten van 15 tot 21 september In samenwerking met de provincie Noord-Holland voert Rijkswaterstaat op het viaduct over de snelweg A7 asfalterings werkzaamheden uit. Ook worden de voegen tussen de op- en afrit vervangen.

Hierdoor zijn het deel van de N241 gelegen op het viaduct als de op- en afritten van de snelweg A7 ter hoogte van Wognum volledig afgesloten van dinsdag 15 september tot maandag 21 september 2020. Weggebruikers moeten rekening houden met omleidingen en circa 10 minuten extra reistijd.

Afsluitingen 


Van dinsdag 15 september 20.00 uur tot maandag 21 september 05.00 uur zijn de op- en afritten van aansluiting Wognum (10) en de N241 tussen de rotonde bij de Nieuweweg en het bedrijventerrein aan de Tender volledig afgesloten voor alle verkeer. Met de bedrijven op het bedrijventerrein zijn afspraken gemaakt over de bereikbaarheid.

Omleidingen


Het verkeer wordt ter plaatse met behulp van gele borden omgeleid. Verkeer vanaf Wognum richting Amsterdam/Hoorn wordt omgeleid via de N241, N307 en aansluiting 9 Hoorn-Noord. Verkeer vanaf Amsterdam/Hoorn/Schagen richting Wognum wordt omgeleid via de snelweg A7 aansluiting 9 Hoorn-Noord, N307 en N241. Verkeer vanaf Amsterdam/Hoorn richting Schagen wordt omgeleid via de A7 afrit 11A Medemblik, N239 en N242. De extra reistijd bedraagt circa 10 minuten.

Geluidshinder


Bij de werkzaamheden kan geluidshinder ontstaan, vooral tijdens het verwijderen van het oude asfalt en de voegen. Dat is helaas niet te voorkomen. Wel doet Rijkswaterstaat er alles aan om hinder voor de omgeving zoveel mogelijk te beperken.

Weersgevoelige werkzaamheden


Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland. Rijkswaterstaat adviseert weggebruikers hun reis voor te bereiden met behulp van de pagina ’Geplande werkzaamheden’ op de website van Rijkswaterstaat en de borden te volgen die de omleidingsroutes aangeven.

Onze Ambassadeurs