Eerste koper appartement TOREN krijgt de sleutel; Vera Dudink: “Alles is zo mooi”

Geschreven door Redactie
Eerste koper appartement TOREN krijgt de sleutel; Vera Dudink: “Alles is zo mooi”

Vera Dudink heeft 3,5 jaar geleden als eerste een appartement gekocht in TOREN en deze week mocht ze dan eindelijk de sleutel op officiële wijze ontvangen. Uit handen van directievoerder Ronald Kok kreeg ze de sleutel overhandigd.

Natuurlijk waren er bloemen en lag er een heerlijke taart in haar koelkast klaar voor dit feestelijke moment. Haar zonen Marco en Michel waren hierbij aanwezig.

Vera Dudink heeft 50 jaar in de Streek gewoond en gaat op 20 november verhuizen naar TOREN in Hoorn. Ze gaat een appartement op de tweede verdieping bewonen. Ze heeft uitzicht op de kerk in Hoorn en ze kijkt precies onder de bovenuitbouw van het Horizon College door, waardoor het uitzicht open en ruimtelijk is. Aan de oostkant kijkt ze de Maelsonstraat in. Er gebeurt veel op straat. Mensen rijden, fietsen en wandelen langs. Het contact met wat er op straat gebeurt, vindt Vera fijn. Ook ligt haar ruime balkon op het zuiden waar ze zich al helemaal ziet zitten genieten. Vera is enthousiast en dankbaar. Ze kijkt er enorm naar uit om hier te komen.

Onze Ambassadeurs