Univé terug aan Breed met 'Winkel van de Toekomst'

Geschreven door Redactie
Univé terug aan Breed met 'Winkel van de Toekomst'

Univé Hoorn is weer terug op haar oude locatie. Na ruim twee maanden in het Omring-gebouw op de Nieuwe Steen te zijn gevestigd, opende de coöperatie op maandag 2 november de deuren van haar compleet vernieuwde winkel aan Breed 5.

Na eerdere verbouwingen in Alkmaar is de winkel in Hoorn de derde in Noord-Holland die volgens Univé’s nieuwe winkelconcept een metamorfose onderging. Winkelcoördinator Robert van Wijk: ”Met ’De Winkel van de Toekomst’ worden onze winkels regionaal nog relevanter.”

Volgens Van Wijk zal ook Univé Hoorn voor ruim 33.000 klanten uit Hoorn en omgeving meer zijn dan alleen een winkel. ”Weliswaar maakt de herinrichting mogelijk dat klanten er een groter assortiment aan producten en diensten treft en kunnen ze zich hier met de toegevoegde interactieve schermen zelf eenvoudig op oriënteren, maar door gerichte stijlelementen en comfortabel meubilair willen we ook gewoon een sociale ontmoetingsplek in het centrum zijn, waar mensen vrijblijvend een gratis kop koffie halen tijdens het winkelen. Hoewel dat vanwege coronamaatregelen nu helaas even geen optie is natuurlijk. Niettemin is en blijft lokaal verbinding houden met mensen een van de pijlers van onze coöperatie.”





Onze Ambassadeurs