Oosterkerk in Hoorn lanceert eigen concertserie

Geschreven door Redactie
Oosterkerk in Hoorn lanceert eigen concertserie

Het is lang geleden dat de Stichting Oosterkerk zelf een concertreeks op touw heeft gezet. De concertserie wordt vrijdag 20 november geopend door het trio Heleen Hulst, Gerard Bouwhuis en Mick Sterling.

Daarna volgen nog drie concerten: zaterdag 12 december het duo Sabine Wüthrich (sopraan) en Daniël Kramer (piano), vrijdag 22 januari het duo Laetitia Gerards (sopraan) en Thomas Beijer (piano) en vrijdag 5 februari Niek van Oosterum en zijn vrouw Yoo-Seon Lee, die samen een pianoduo vormen.

De serie concerten begint op vrijdag 20 november. Avontuur, opwinding en schoonheid gaan altijd hand in hand in de programma’s van violiste Heleen Hulst, cellist Mick Stirling en pianist Gerard Bouwhuis. Het tweede Oosterkerkconcert is op zaterdag 12 december. Dan komen sopraan Sabine Wüthrich en pianist Daniël Kramer. Het duo brengt een programma met werk van jeugdig jonge en leergierig jong gebleven componisten. Vrijdag 22 januari is het de beurt aan sopraan Laetitia Gerards en pianist Thomas Beijer. Het duo brengt een keuze uit een onlangs uitgebrachte cd in de serie AvroTros Klassiek. Het heel opmerkelijk laatste concert in de Oosterkerkserie komt 5 februari van Niek van Oosterum en zijn vrouw Yoo-Seon Lee.

Reserveren op naam is verplicht. Dat kan via www.oosterkerkhoorn.nl.

Bellen kan ook: Hans Rijswijk, 06-23253503. Alle concerten beginnen om 20.00 uur.

Onze Ambassadeurs