Middelbare scholen bieden online voorlichting

Geschreven door Redactie

Door corona is het dit jaar niet mogelijk om voorlichtingen in de klas te geven en daarom worden deze live waar gemaakt.

Ouders van leerlingen uit groep 8 krijgen informatie over de overstap van het basisonderwijs naar het voortgezet onderwijs.

Op 9 en 10 december komen er online spreekuren, waar meer algemene vragen over het voortgezet onderwijs gesteld kunnen worden. Online voorlichtingsfilmpjes over brugklas, praktijkonderwijs, vmbo, mavo, havo en vwo, kortom wat houdt het vmbo nu eigenlijk in?

Antwoorden op de bovengestelde vraag kun je vinden op www.westfrieslandleert.nl. Daar staan thematische voorlichtingsfilmpjes waarin deze onderwerpen worden besproken.
Op persoonlijke vragen en vragen waar ouders/verzorgers 1 op 1 antwoord op willen kunnen zij op woensdag 9 en donderdag 10 december van 19.30 tot 20.30 uur klaar zitten want dan krijgen ze antwoord op de vragen die ze willen stellen. Als je geïnteresseerd bent kun je je aanmelden via contact@westfrieslandleert.nl.

De scholen die meedoen aan West-Friesland Leert zijn: RSG Enkhuizen, het Martinuscollege, Tabor Werenfridus, Tabor Oscar Romero, Tabor D’ampte, OSG West-Friesland, Copernicus SG, SG De Dijk, SG Newton, Stichting Trigoon (Praktijkscholen Hoorn en Stede Broec), het Clusius College in Hoorn en Grootebroek.

Onze Ambassadeurs