Boek de Kerstman

Geschreven door Redactie
Boek de Kerstman

De maand december is niet zoals het altijd geweest was, dat moeten we accepteren. Maar we kunnen er wel het beste van proberen te maken. Door creatief te denken kunnen sommige activiteiten alsnog plaatsvinden.

Dat moet de Kerstman ook gedacht hebben, want ondanks de aangescherpte RIVM-maatregelen is het nog steeds mogelijk om hem uit te nodigen bij je bedrijf, club of voor een (corona proof) evenement.

Bij www.boekdekerstman.nl is het mogelijk om een Kerstman te boeken. Ze houden bij alle evenementen rekening met de huidige corona regels en nemen zelf ontsmettings- en beschermingsmiddelen mee. Je kunt bij hen terecht voor:

Een Meet en Greet met de kerstman

Je kunt je kerstman alsnog een high five of boks geven doordat hij een bokshandschoen op een lange stok heeft gebonden. Hiermee blijft de afstand van 1,5 meter gegarandeerd.  


Op de foto met de kerstman.

De kerstman zit naast een plaat van plexiglas, waardoor kinderen op een veilige manier alsnog met hem op de foto kunnen. Doordat de plaat haaks op de camera hangt, is deze minimaal terug te zien op de foto!


Kerstpakketten uitdelen

Omdat veel mensen nu thuiswerken, zal het uitdelen van kerstpakketten niet op de traditionele manier gaan. Maar daar is iets op bedacht! Wat dacht je bijvoorbeeld van een kerstpakketten drive thru’? Het terrein bij jouw bedrijf wordt versierd met kerstdecoratie en de kerstman zal de kerstpakketten overhandigen aan de werknemers die met hun auto langskomen. Super origineel, gezellig én veilig!


Kijk voor meer informatie en prijzen op www.boekdekerstman.nl. 


Onze Ambassadeurs