Tips voor een beter welzijn deze kerst!

Geschreven door Redactie
Tips voor een beter welzijn deze kerst!

Deze 4 tips zullen je helpen om het nieuwe jaar gelukkiger en gezonder in te stappen.

Wij geloven dat kerstwelzijn haalbaar is!

1. Geniet van de momenten verbreek de verbinding om opnieuw verbinding te maken. Zet je telefoon vaker weg en praat vaker met de mensen om je heen! Spread some positivity!

2. Blijf gehydrateerd. Bereid jezelf voor op succes door er een gewoonte van te maken om elke ochtend een glas water te drinken als je wakker wordt voordat je iets anders doet!

3. Ga naar buiten om de magie te ervaren het is bewezen dat contact met de natuur het verminderen van depressie en angst tot het verlagen van de bloeddruk tegen gaat. Het kan zelfs helpen bij ADHD en autisme bij kinderen.

4. Geef meer dan je ooit verwacht te ontvangen we hebben het hier niet over cadeautjes maar het meest waardevolle dat iemand ooit kan geven is hun tijd en vrije tijd maken voor de ander.

Iets doen voor een vriend, een vreemde helpen, vrijwilligerswerk doen, een cadeau geven, willekeurige daden van vriendelijkheid doen of gewoon de tijd nemen om iemand oprecht te bedanken, zal de relaties versterken en ervaringen creëren. Geluk is een keuze. Het is het beste cadeau dat je anderen kunt geven.

We wensen je een geweldige winter, kerst en nieuwjaar!



Onze Ambassadeurs