Dienstregeling Connexxion vanaf zondag 3 januari 2021

Geschreven door Redactie
Dienstregeling Connexxion vanaf zondag 3 januari 2021

Vanaf zondag 3 januari 2021 rijden de bussen van Connexxion volgens een nieuwe dienstregeling.

Het aantal reizigers is afgenomen door het coronavirus. In 2021 gaat daarom een aangepaste dienstregeling van start. In deze nieuwe dienstregeling gaat Connexxion in de regio Noord-Holland Noord ongeveer 5% minder ritten rijden. Als het aantal reizigers weer toeneemt, kan het aantal ritten weer worden uitgebreid.

Op het traject Andijk - Wervershoof rijdt lijn 132 in ochtend- en middagspits ieder half uur. De vertrek- en aankomsttijden in de avond wijzigen. Op werkdagen gaat lijn 132 vroeger in de avond over naar een frequentie van ieder uur. Op zaterdag gaat lijn 132 langer door in een frequentie van ieder half uur. Meer informatie over de wijzigingen lees je op de website van Connexxion. De lijnen die niet wijzigen of waarvan alleen de vertrektijden zijn gewijzigd, zijn niet opgenomen in bovenstaande opsomming. Bekijk de reisplanner of de Overal-app voor vertrek voor de actuele dienstregeling.

Lijn 14 rijdt van station Hoorn via het centrum naar de Kersenboogerd. De bus rijdt via de Veemarkt, Gedempte Turfhaven en Vollerswaal door de binnenstad. Het is de enige lijn die door de oude straten rijdt. Op deze lijn gaan in de nieuwe dienstregeling kleinere, lichtere bussen (Midcity’s) rijden. Bewoners hebben door de kleine, lichtere bussen minder last van trillingen. Lees het volledige bericht

Onze Ambassadeurs