Jong en geen werk of opleiding? Geef je op!

Geschreven door Redactie
Jong en geen werk of opleiding? Geef je op!

Ben je tussen de 16 en 23 jaar en heb je geen werk of opleiding? Wil jij terug naar school of een leuke baan vinden, maar kun je daarbij wel wat hulp gebruiken? Meld je dan aan voor het project Back on Track van Jongerenloket Westfriesland.

Tijdens een eerdere editie van Back on Track gaven de deelnemers een voorstelling.

In 12 weken word je op weg geholpen bij de keuze voor een opleiding of de zoektocht naar een nieuwe baan. En als dat (nog) niet lukt, kijken ze hoe ze je verder kunnen helpen.
Aan de slag met jouw toekomst Laat je inspireren en motiveren door een persoonlijke coach. Samen met jou werken ze aan je toekomst, zodat je op eigen benen kunt staan. Dit doen ze in samenwerking met MEE & de Wering en stichting TjillSkillz.

Ze starten op maandag 1 maart 2021 met het programma. Je bent gemiddeld 3 dagen per week bezig. Wat kun je verwachten: Wekelijkse coaching, Op bezoek bij bedrijven, Werkervaring opdoen, Activiteiten in groepsverband, Sporten, Muziek en theater, Workshops en trainingen over bijvoorbeeld solliciteren en presenteren en Opleiding- en beroepskeuze.

Er is plek voor 18 jongeren. Je kunt je aanmelden via jongerenloket@hoorn.nl of bellen naar 06 21 55 04 54. Ben je tussen de 23 en 27 jaar en ook geïnteresseerd? Neem dan contact met de gemeente op dan bekijken ze de mogelijkheden.

Onze Ambassadeurs