Elton Herenmode is nu ook online te vinden via de webshop!

Geschreven door Redactie
Elton Herenmode is nu ook online te vinden via de webshop!

Laat je kleding gratis thuisbezorgen.

Elton Herenmode is vanaf nu ook online te vinden via de website. Bestellen gaat eenvoudig: plaats de artikelen in de winkelwagen, reken af en je bestelling wordt opgestuurd naar je huis! Woon je in Hoorn of omstreken? Dan neemt Elton Herenmode contact met je op en bezorgen de bestelling kosteloos aan huis.

Little Italy. Italië staat voor kwaliteit, fashion, made in Italy, unieke Italiaanse stijl, creativiteit gemixt met historie, cultuur, kunst en traditie van het land. Service, gastvrijheid, modisch ontzorgen, samenwerking en liefde voor het vak staat bij Elton Herenmode centraal. Door gebruik van kwalitatief hoogwaardige stoffen, zijn pasvormen beter en is het draagcomfort groter. Door jarenlange ervaring en met behulp van constante innovatie kunnen onze leveranciers heel maatvast produceren. Een met zorg gemaakt item is zonder meer duurzaam. Made in Italy is de capsule waar de winkel om draait, met uiterste zorg voor jou geselecteerd, met een voorliefde voor Handmade.

Heb je interesse in wat nieuwe kleding en wil je graag wat nieuws hebben? Via www.eltonherenmode.nl kun je je bestelling plaatsen. Ook kun je via de website aanmelden voor de gratis nieuwsbrief vol leuk nieuws en acties.


Onze Ambassadeurs