Kia onthult nieuw logo en nieuwe slogan

Geschreven door Redactie
Kia onthult nieuw logo en nieuwe slogan Foto gemaakt door: KIA, https://www.kia.nl

Nieuw gezicht staat voor de gedurfde transformatie van het merk.

Nieuwe slogan: ‘Movement that inspires’

Kia heeft vorgie maand het nieuwe logo en wereldwijde merkslogan onthuld. Het nieuwe gezicht en de eveneens nieuwe merkbelofte geven uiting aan de ambities van het merk om een leidende positie in de toekomstige mobiliteitsindustrie te vestigen en daarmee bijna alle facetten van het merk te vernieuwen.

Het nieuwe logo is een symbool van de nieuwe purpose van Kia en staat voor de toekomstige producten en diensten van het merk, die klanten nieuwe ervaringen gaan bieden. Het logo is zo ontwikkeld dat het lijkt op een geschreven handtekening. De ritmische, ononderbroken lijn weerspiegelt de toewijding van Kia om momenten van inspiratie te brengen, terwijl de symmetrie vertrouwen uitstraalt. De naar boven reikende elementen van het logo belichamen de hoge ambities van Kia voor niet alleen het merk zelf maar ook om klanten het beste te bieden.

"Het nieuwe design van het Kia-logo staat voor onze toewijding om een icoon voor verandering en innovatie te worden", aldus Ho Sung Song, President en CEO van Kia Motors Corporation.

"De auto-industrie tranformeert snel en Kia geeft proactief vorm aan nieuwe mobiliteitsconcepten. Het nieuwe logo straalt ons streven uit om klanten te blijven inspireren naarmate hun mobiliteitsbehoeften evolueren en is daarnaast voor ons team het gezicht van de gedurfde manier waarop we de uitdagingen binnen onze sector aangaan."



Het nieuwe logo werd onthuld tijdens een pyrotechnische lichtshow boven Incheon, Korea, waarbij 303 pyrodrones de lancering van een nieuw tijdperk uitbeeldden. Met dit grote aantal drones die tegelijkertijd vuurwerk lanceren, heeft Kia meteen een nieuw Guinness World Record gevestigd. Het oogverblindende schouwspel is terug te zien op het wereldwijde YouTube-kanaal van Kia. 







Onze Ambassadeurs