AutoSchadenet Dampten zoekt leerling voorbewerker/ spuiter!

Geschreven door Redactie
AutoSchadenet Dampten zoekt leerling voorbewerker/ spuiter!

Zoek jij een nieuwe leuke uitdaging?

Lijkt het jou gaaf om in een jong en ambitieus bedrijf te werken die continue blijft door ontwikkelen in zowel de professionalisering van de technieken als de mensen waarmee zij werken?

Lees dan vooral verder, want misschien is dit wel een nieuwe uitdaging voor jou!
Universeel autoschadeherstelbedrijf Schadenet Dampten in Hoorn begeleidt het schadetraject van A tot Z van alle merken van auto’s. Zij hebben expertise in het (de)monteren, maar ook afbouwen en spuiten van auto’s. Dit doen zij in samenwerking met verzekeraars en leasemaatschappijen.

Als autospuiter bij Schadenet Dampten ga jij aan de slag met alles dat te maken heeft met spuiten binnen autoherstel. Je voert voorkomende werkzaamheden uit, bent verantwoordelijk voor het gehele proces binnen spuiten voor autoherstel en je kunt verschillende soorten lak netjes aanbrengen. Met regelmaat zal je voorbewerkingsklussen uitvoeren en moet je onderdelen van auto’s zowel monteren al demonteren. Naast het aanbrengen van de lak zul je ook beschermende coatings of kit moeten aanbrengen.
Voor je werkzaamheden krijg je natuurlijk ook een goed salaris. Je zult gaan werken met zeker 20 andere hardwerkende collega’s, geniet van variabele werktijden en krijgt een persoonlijk ontwikkeltraject op maat.

Onze Ambassadeurs