Wasstraat WeWash

Geschreven door Redactie

De langste carwash van de Benelux!

Onlangs is de bouw van een nieuwe wasstraat op bedrijvenpark Gooise Poort in Almere begonnen. Maar het belooft niet zomaar een standaard wasstraat ter worden, maar de langste wasstraat van de hele Benelux!

De grote overdekte wasstraat heeft naast een groot stofzuigerplein ook twee naast elkaar gelegen kettingwasstraten van elk 70 meter lang. Hiermee heft de wasstraat een capaciteit om 220 auto’s per uur te wassen. Het motto van WeWash is daarom ook “You drive, we wash, you smile”. Oftewel, je hoeft zelf helemaal niks te doen behalve door de wasstraat rijden!

Daarnaast kiest WeWash voor een duurzame aanpak door 1200 zonnepanelen op het dak te installeren, ledverlichting te gebruiken en te wassen met gerecycled water. Geen zorgen, je auto wordt net zo schoon als met ‘normaal’ water!

Wil jij één van de eersten zijn die door de wasstraat mag? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en maak kans op een gratis ritje! Aanmelden kan op: www.wewash.nl.

Onze Ambassadeurs