Serie filmpjes over zo lang mogelijk lekker blijven wonen

Geschreven door Redactie
Serie filmpjes over zo lang mogelijk lekker blijven wonen

In een serie maandelijkse video’s geeft Nini Viëtor antwoord op eenvoudige en soms ook wat lastiger vragen die te maken hebben met alles wat helpt om zo lang mogelijk op je eigen plek te blijven wonen.

‘Mijn kinderen willen graag dat ik een videodeurbel neem, maar hoe werkt zoiets nou eigenlijk?’ of: ‘Wij willen graag een veilige badkamer. Maar is dat niet een erg grote en dure verbouwing?’ Het zijn twee voorbeelden van vragen die worden beantwoord in de serie video’s ‘Vraag het maar aan Nini’. Filmpjes over zo lang mogelijk lekker blijven wonen op je eigen vertrouwde stek. Gemaakt in opdracht van de gemeente en te zien op www.lekkerblijvenwonen.nl.

Nini Viëtor heeft een jarenlange ervaring in het geven van trainingen en voorlichting op het gebied van Lekker blijven wonen en was onder meer projectleider van het Belevingscentrum Lekker blijven wonen in Hoorn.

In elke video gaat Nini zelf op zoek naar het antwoord op de vraag. Ze noemt de voordelen van de geboden oplossing. En, niet onbelangrijk, ze zoekt ook uit wat de kosten zijn. De filmpjes zijn te zien op de website lekkerblijvenwonen.nl maar zijn ook rechtstreeks te bekijken op het YouTubekanaal van Lekker blijven wonen.

Heb je ook een vraag aan Nini? Stuur een mail naar info@lekkerblijvenwonen.nl en wie weet wordt uw vraag het onderwerp van de volgende video.

Lekker blijven wonen is een initiatief van uw gemeente, mede mogelijk gemaakt door Provincie Noord-Holland.

Onze Ambassadeurs