Kanoën voor beginners bij Kanovereniging Flevo Hoorn.

Geschreven door Redactie
Kanoën voor beginners bij Kanovereniging Flevo Hoorn.

Kanovaren op de mooiste plekken van Hoorn. Vaar over het waterrijke West-Friesland, van de stille slootjes tot het mooie en onstuimige IJsselmeer. Een fantastische ervaring die je zeker beleefd moet hebben!

Maar, heb jij nog geen kano ervaring? Dan kun je je aanmelden voor een opstapavond bij Kanovereniging Flevo! Je krijgt les in een kano waarbij je de beginselen leert van het kanovaren.

Lijkt het je leuk om vaker kano te varen? Dan krijg je drie lessen extra. Vind je het hierna nog steeds tof om de varen, dan kun je je aanmelden voor een lidmaatschap. Je kunt dan een jaar lang een boot van de vereniging gebruiken en meevaren met de tochten.
Lijkt het je leuk om eens kennis te maken of wil je toch nog eerst meer informatie over de vereniging lezen? Bezoek dan de website www.kv-flevo.nl.

Voor dit jaar zijn er nog vier opstapavonden gepland. Deze zijn op woensdag 26 mei 2021, woensdag 30 juni 2021, woensdag 28 juli 2021 en woensdag 25 augustus 2021 en duren van 18:45 uur tot 20:30 uur. De lessen kosten 5,00 euro per keer. Geef je op bij Edwin Hoorn via telefoonnummer 06 – 55 120 343 of per e-mail via epj.hoorn@ziggo.nl. Veel vaarplezier gewenst!

Onze Ambassadeurs