Moeite met de brief voor prik tegen corona?

Geschreven door Redactie
Moeite met de brief voor prik tegen corona?

Veel inwoners krijgen de komende tijd een brief met een uitnodiging voor een prik tegen het coronavirus. Misschien kunt u hulp gebruiken bij het lezen van de brief, het maken van de afspraak voor de prik of het invullen van de gezondheidsverklaring. Hiervoor kan je terecht bij de Formulierenbrigade.

De Formulierenbrigade is via telefoonnummer 06 42 59 79 10 bereikbaar op woensdag, donderdagochtend en vrijdag. Je kunt bellen of een WhatsApp-bericht sturen om een afspraak te maken.

Het schrijven van brieven naar instanties is niet voor iedereen even gemakkelijk. In samenwerking met BuroFlo, Bibliotheek Hoorn, de West-Friese Bibliotheken, gemeente Hoorn, gemeente Medemblik en gemeente Drechterland is de Formulierenbrigade opgezet. Alle inwoners kunnen gratis gebruik kunnen maken van deskundige hulp en uitleg van de Formulierenbrigade. Je kunt ook bij de vrijwilligers van de Formulierenbrigade terecht voor het invullen van formulieren, aanvragen voor toeslagen of kwijtscheldingen, wegwijs raken op het internet, advies of hulp bij lastige rekeningen of brieven.

Op afspraak kan je terecht op de volgende locaties:

- De Centrale Bibliotheek, Wisselstraat 8, op maandag van 14.00 - 16.00 uur
- Het Wijklab Grote Waal, winkelcentrum Grote Beer, op donderdag van 14.00 - 16.00 uur


Onze Ambassadeurs