Wandel mee met 'Hoorn Beweegt'

Geschreven door Redactie
Wandel mee met 'Hoorn Beweegt'

Nu het weer beter wordt en de coronamaatregelen het toelaten, start het wandelprogramma 'Hoorn Beweegt'. De eerste wandelingen zijn in de week van 31 mei. Later instromen is ook mogelijk.

Samen wandelen is leuk en gezond! Maar het is niet voor iedereen makkelijk om meer te bewegen. Vanwege lichamelijke problemen of omdat het lastig is om alleen de eerste stap te zetten. Zeker in deze tijd is wandelen een veilige en gezonde manier om in beweging te komen of te blijven. Het wandelprogramma ‘Hoorn Beweegt’ helpt hierbij.

Hoorn Beweegt looptin de periode van 31 mei tot en met 16 september 2021 wekelijks vanaf 6 verschillende locaties. Dat zijn 16 weken.

Grote Waal: maandagen van 19.00 tot 20.00 uur
Kersenboogerd: dinsdagen van 10.00 tot 11.00 uur
Risdam-Zuid: dinsdagen van 19.00 tot 20.00 uur
Blokker: woensdagen van 10.00 tot 11.00 uur
Kersenboogerd: donderdagen van 11.00 tot 12.00 uur, speciaal voor deelnemers met een laag wandeltempo
Hoorn-Noord: donderdagen van 19.30 tot 20.30 uur

Als de wekelijkse wandelingen erop zitten, volgt in september nog een speciale Hoornse driedaagse en een finaledag. De kosten om deel te nemen aan het complete programma zijn 10 euro. Dat betaal je bij de eerste keer meewandelen. Later instromen dan eind mei/begin juni is ook mogelijk. Als je de sport- en cultuurstrippenkaart van de gemeente heeft, kun je hier ook mee betalen.

Voor meer informatie over het wandelprogramma Hoorn Beweegt, bekijk je op www.hoornbeweegt.nl. Daar kun je je ook gemakkelijk aanmelden.


Onze Ambassadeurs