Zin in een lekker rondje wandelen?

Geschreven door Redactie
Zin in een lekker rondje wandelen?

Dit zijn 5 leuke plekken om te gaan wandelen

Ben je klaar met de hele dag thuis zitten en heb je zin om lekker een stukje te wandelen? Ga dan naar één van deze mooie plekken.

De eerste plek die wij geselecteerd hebben is het Kromslootpark in Almere. Dit is een super mooi park waar je zelf verschillende routes kan maken. Ook hebben ze een deel met een zandpaadje en daar kan je ook een heerlijk rondje lopen waarin een deel openlucht is en een deel tussen de bomen.

De tweede plek die wij geselecteerd hebben zijn de Schoorlse duinen. Je kan hier vanuit Schoorl via een zandberg omhoog en dan kom je in een mooi rond bos uit. Als je hier door loopt kom je bij prachtige hoge duinen. Het is een prachtige plek om een stukje te gaan wandelen.

De derde plek die wij geselecteerd hebben zijn de Veluwe. Hier heb je super mooie heide op zowel vlak gebied als wat hoogte verschillen. Hier vlak bij zit op een mooi bos waarmee je kan combineren zodat je zowel een stuk heide, als bos hebt. Ook is het een super mooie plek om te gaan fietsen als je daar in de buurt woont of een fietsendrager meeneemt.

De vierde plek die wij geselecteerd hebben is het Cirkelbos in Almere. Dit is een bos met best wel veel open grasvelden er omheen. Dit bos heeft een ronden berg waar je helemaal via de zijkant omhoog kan lopen en daar zijn ook zitje plekjes met een prachtig uitzicht. Ook is hier vlak bij de dijk vlak bij Almere haven dus zou je daar ook nog een stukje naar toe kunnen lopen.

De vijfde en laatste plek die wij geselecteerd hebben zijn de Soesterduinen. Hier heb een heel mooi bos met daar in het midden een hele groot gebied met zand. Hier staan ook een aantal bomen waar je een beetje in kan klimmen. Verder is het ook een super leuke plek om met je hond te gaan lopen.

Dit zijn de 5 leuke plekken die wij geselecteerd hebben waar je een lekker stukje kan gaan wandelen als het weer wat lekkerder weer gaat worden.










Onze Ambassadeurs