Bekijk het gesprek over de Poort van Hoorn terug

Geschreven door Redactie
Bekijk het gesprek over de Poort van Hoorn terug

Aan de Poort van Hoorn werken vier partners al sinds 2018 intensief samen: Gemeente Hoorn, Provincie Noord-Holland, NS Stations en ProRail. Zij gingen 31 mei in gesprek over het project en de kansen.

Gedeputeerde Cees Loggen, wethouder Samir Bashara, directeur NS Stations Anneke de Vries en regiodirecteur ProRail Randstad Noord Harro Homan gingen tijdens een livestream op maandag 31 mei in gesprek over de Poort van Hoorn en de kansen die dit project biedt.

Het gesprek vond plaats in de Museumstoomtram en werd geleid door Robert-Jan Knook. Via www.nhnext.nl/poortvanhoorn is het gesprek terug te kijken.

Samenwerkingsovereenkomst

Gemeente Hoorn, Provincie Noord-Holland, NS Stations en ProRail ondertekenden in mei 2021 de samenwerkingsovereenkomst (SOK) voor de Poort van Hoorn. In deze overeenkomst maken de partners afspraken over het uitvoeren van het stedenbouwkundig plan voor het gebied rondom het station van Hoorn. De samenwerkingsovereenkomst is een belangrijke mijlpaal; de kroon op ruim twee jaar intensief samenwerken.

Onze Ambassadeurs