Goldenkitchen warenhuis online webshop

Geschreven door Redactie
Goldenkitchen warenhuis online webshop

Bij Goldenkitchen kun je terecht voor superleuke keukenartikelen.

“Het is voor ons erg spannend. Elke bestelling pakken we zorgvuldig in en doen met liefde op de post.” – Huseyin Esenkaya

Het verhaal begint bij Hüseyin Esenkaya ook wel bekend als de bekende Panneman Hassan. Hij stond ongeveer sinds 1984 met keukenartikelen op de Zwarte markt van Beverwijk, Bos en lommer markt, plein 40-45 en ook op onder andere Mosveld, ten Kate markt, dappermarkt, markt van Badhoevedorp en Alphen aan den rijn.

Hij was zeer bekend door zijn gulheid en vriendelijkheid en was zeer geliefd door klein en groot. Hij heeft het vak aan iedereen geleerd. Uiteindelijk heeft in de familie, de vader van Huseyin (kleinzoon van Huseyin Esenkaya) het beroep verder voortgezet en hebben zijn ooms toch voor andere beroepen gekozen.

Vorig jaar is Panneman Hassan overleden aan corona.

“Ons verlies was groot en kunnen dit niet verwoorden”. – Huseyin Esenkaya (kleinzoon van Huseyin Esenkaya, kleinzoon en opa hebben zelfde namen).


Sinds 1994 staat Murat de vader van Huseyin ook op de markt en heeft dezelfde eigenschappen als zijn vader en is ook heel erg geliefd. Murat heeft zelf een universiteit diploma op zak, maar toch was zijn liefde voor op de markt staan een soort aparte liefde voor hem.

Tot corona ging alles goed maar na corona kwam de lockdown en stonden ze thuis niks te doen omdat ze niet op de markt konden staan.

Toen kwam kleinzoon Huseyin Esenkaya met het idee om via online verkoop te doen. Zo zijn ze Goldenkitchen gestart. Eerst hebben ze via Bol.com veel verkoop gedaan maar zijn daarmee gestopt en willen ze graag focussen op hun eigen online winkel/website.

Je kunt bij Goldenkitchen terecht voor superleuke, handige en mooie keukenartikelen zoals natuurlijk pannen, theeglazen, bestek en nog veel meer! Volg @goldenkitchennl op Instagram en blijf op de hoogte wanneer en waar ze weer op de markt staan! Of bestel via https://goldenkitchen.nl/   


Onze Ambassadeurs