Cocktail van de maand

Geschreven door Redactie
Cocktail van de maand

Een cocktail die je zelf thuis kan maken.

In het warme weer is een cocktail natuurlijk super lekker. En hoe leuk is het om zelf een cocktail te maken. Voor de maand juni hebben we een cocktail gekozen die je zelf thuis kan maken.

Omdat het zomer wordt en de zon helemaal in het thema staat van de zomer hebben we gekozen voor de Tequila Sunrise. Wat je hiervoor nodig hebt zijn ijsblokjes, 50 ml tequila, 1,5 dl verse sinaasappelsap, een goede scheut grenadine siroop en versiering (een schijfje sinaasappel of een verse kers).

Je doet als eerst 4 of 5 ijsblokjes in een lang drinkglas en voeg de tequila en het sinaasappelsap toe. Schenk er een flinke scheut grenadine bij en wacht tot het naar de bodem is gezonken. Versier vervolgens het glas met een sinaasappel schijfje of een verse kers en serveer het vervolgens met een rietje en een roerstaafje.

Dat is alles wat je hoeft te doen voor deze zomerse cocktail. Het is super makkelijk en zeker het proberen waard.

Onze Ambassadeurs