Gevulde paprika’s

Geschreven door Redactie
Gevulde paprika’s

Wat eten we vanavond? Gevulde paprika's!

Ingrediënten voor 2 personen

2 paprika’s

100 gr couscous

150 gr rundergehakt

100 ml kokend water

1 blikje mais (afgespoeld)

1 eetlepel Ras el hanout (kruiden)

peper

1/2 bouillonblokje



Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Doe de couscous samen met het 1/2 bouillon blokje in een glazen schaal, voeg hierbij 100 ml kokend water, even afdekken voor 10 minuten.
  3. Rul het rundergehakt even in een hapjespan in een beetje olijfolie.
  4. Was de paprika en snij ze door de helft.
  5. Pak de schaal met couscous en roer dat even goed door met een vork, voeg hierbij de uitgelekte mais, ras el hanout kruiden, het rundergehakt en de peper.
  6. Wat je eventueel ook kan doen is wat krentjes toevoegen aan de couscous, is een lekkere combinatie met de ras el hanout kruiden.
  7. Vul de paprika’s en leg ze voor 20 minuten in de oven.

Eet smakelijk!






















Onze Ambassadeurs