Winkelcentrum Kersenboogerd

Kom een keer langs voor boodschappen of om lekker te shoppen.

Het winkelcentrum van de Kersenboogerd werd in 1985 geopend en het was toen nog enkel het Betje Wollfplein. 10 jaar later kwam er een grote uitbreiding want het Aagje Dekenplein werd namelijk geopend en daarmee kwamen er ineens veel meer winkels in het winkelcentrum. En het winkelcentrum Kersenboogerd was geboren.

Ondertussen zijn er vandaag de dag twee supermarkten, twee bakkers, een slager, een visboer, twee drogisterijen, een reisbureau en nog meer leuke winkels. Elke dinsdag is er een gezellige markt die je zeker niet wilt missen. Aan de rand van het winkelcentrum kan je een gezondheidscentrum, een openbare bibliotheek, de sporthal "De Kers" en het wijkcentrum vinden.

Voor de dagelijkse boodschappen kan je terecht een grote supermarkt aan het Stan Kentonhof. Maar je kan natuurlijk ook boodschappen doen in winkelcentrum Betje Wolffplein/Aagje Dekenplein. De Kersenboogerd zelf is na mate van tijd ook flink gaan uitbreiden en dat komt mede door het succes van dit winkelcentrum.Onze Ambassadeurs