Oranje spelers bekend gemaakt!

Geschreven door Redactie
Oranje spelers bekend gemaakt!

Het Nederlands Elftal is bekend gemaakt voor de wedstrijden tegen Letland (vrijdag 8 oktober om 20:45 in Letland) en tegen Gibraltar (maandag 11 oktober om 20:45 in de Kuip).

Nieuwelingen

Er zijn 2 nieuwe spelers voor het eerst opgenomen in het team. Mark Flekken: hij is eerste keeper bij SC Freiburg in Duitsland sinds 2018, van Gaal heeft hem opgenomen omdat hij goede dingen over Flekken heeft gehoord en hij is tot nu toe erg te vrede met hoe hij het doet in de training sessies. De andere Speler is Noa Lang. De oud Ajax speler speelt sinds het 20/21 seizoen al voor Club Brugge op leen voorwaarde en tekende dit seizoen een vast contract bij de Belgische club. Hij is opgenomen door wat hij heeft laten zien in de UEFA Champions League, vooral door de wedstrijd tegen PSG waar hij als Man van de wedstrijd werd uitgeroepen terwijl hij op het veld stond met spelers als Messi, Neymar en Mbappe.

Het volledige team gaat als volgt

Doelmannen: Justin Bijlow, Mark Flekken, Tim Krul en Joël Drommel.

Verdedigers: Nathan Ake, Daley Blind, Virgil van Dijk (aanvoerder), Denzel Dumfries, Matthijs de Ligt, Tyrell Malacia, Jurrien Timber en Stefan de Vrij.

Middenvelders: Ryan Gravenberch, Frenkie de jong, Davy Klaassen, Teun Koopmeiners, Marten de Roon, Guus Til en Georginio Wijnaldum

Aanvallers: Steven Berghuis, Cody Gakpo, Luuk de Jong, Noa Lang, Donyell Malen, Memphis Depay en Wout Weghorst.








Onze Ambassadeurs