Herfsttip: herfstgeuren voor thuis

Geschreven door Redactie

Kom in de herfstsfeer met heerlijke geuren!

Tijdens de herfst wil je je huis natuurlijk gezellig maken. Dat kun je bij voorbeeld doen met leuke slingers, blaadjes of andere herfstattributen in huis. Maar je kan je huis ook in de herfst stemming maken met geur!

Je kunt onder andere kaarsjes in je huis zetten. Kaarsjes zorgen er niet alleen voor dat je huis lekkerder ruikt maar het wordt ook reuzegezellig! Van grote kaarsen tot aan kleine geurkaarsjes: het kan allemaal! Bij supermarkten, woonwinkels, tuincentra en veel andere winkels zij n geurkaarsjes te halen. Ga voor de herfstige geuren zoals kaneel en vanille.

Ook kun je de geur van de herfst in huis brengen door iets lekkers te bakken. Denk aan een appeltaart of lekkere wortelcake die perfect passen bij dit seizoen.

Onze Ambassadeurs