Vaccinatie zonder afspraak in Grote Waal

Geschreven door Redactie
Vaccinatie zonder afspraak in Grote Waal

De GGD opent tijdelijk een vaccinatielocatie in de Grote Waal, bij Sportzaal De Grote Beer.

Wie een coronavaccinatie wil of hierover twijfelt, kan dinsdag 9, vrijdag 12 en zaterdag 13 november zonder afspraak langskomen.

Geen afspraak nodig

De tijdelijke vaccinatielocatie in de sportzaal aan Grote Beer 3A is dinsdag en vrijdag open van 13.30 tot 18.00 uur. Op zaterdag kan men terecht tussen 10.00 en 16.00 uur. U kunt gewoon binnenlopen tijdens de openingsuren; een afspraak maken is niet nodig. Het enige wat u mee moet nemen is een geldig identiteitsbewijs.

Tweede prik

Een coronavaccin moet twee keer worden toegediend. Degene die een eerste prik in Sportzaal De Grote Beer krijgt, kan daar ook voor de tweede prik terecht. De informatie over de tweede prik krijgt u bij de eerste prik.

Twijfel? Ga in gesprek

U kunt niet alleen in de sporthal terecht voor een vaccinatie. Ook als u twijfelt over het wel of niet vaccineren, kan u langskomen. Er is een arts aanwezig om voorlichting te geven. Bent u daarna niet gerustgesteld, dan kunt u gewoon weggaan. In Nederland beslist iedereen zélf over het wel of niet ophalen van de coronaprik. Vaccineren is niet verplicht.

Andere locaties in Noord-Holland Noord

De andere GGD-vaccinatielocaties blijven de komende tijd gewoon open. Ook op deze locaties kan men zonder afspraak terecht. Het gaat om Alkmaar (evenemententerrein, Olympiaweg 26), Middenmeer (bedrijventerrein Agriport 33) en Den Helder (voormalige gemeentehuis, Drs. F. Bijlweg). Kijk voor actuele openingstijden op de website van de GGD.





Onze Ambassadeurs