Tips bij het inpakken van je kerstcadeautjes

Geschreven door Redactie
Tips bij het inpakken van je kerstcadeautjes

Maak er een gezellig feestje van.

Kerst is geen kerst zonder cadeautjes onder de boom. En het is natuurlijk fantastisch als de cadeautjes er ook echt feestelijk uitzien. Met deze handige tips heb jij de mooiste cadeautjes onder de boom liggen.

Gebruik zowel papier als folie

Pak je cadeautje in met een effen kleur inpakpapier. Vervolgens pak je je cadeautje nog een keer in maar nu met doorzichtige folie, laat de bovenkant nog even open. Neem wat leuke decoratie, bijvoorbeeld zachte balletjes of kleine sneeuwvlokjes en doe dit tussen de twee laagjes in. Als je dat hebt gedaan kan je de bovenkant ook dicht maken. Nu heb je een leuk pakketje met bewegende decoratie. Superleuk toch?! Doe er een leuk naamkaartje aan en jouw cadeautje is helemaal af.

Krijtbord inpakpapier

Ja echt waar, het bestaat! Krijtbord inpakpapier. Pak je cadeautje in met het inpakpapier en schrijf met een krijtstift leuke quotes op het papier. Zo laat je ook nog eens een leuke boodschap achter! En het is natuurlijk super origineel. Heb je nu geen krijtbord inpakpapier? Dan werkt bruin kaftpapier ook. Daar kan je ook goed op schrijven.


Onze Ambassadeurs