Ambassadeur Ilse Zaal: ‘Ondernemingsverkiezing Noord-Holland unieke kans voor ondernemers’

Geschreven door Redactie
Ambassadeur Ilse Zaal: ‘Ondernemingsverkiezing Noord-Holland unieke kans voor ondernemers’

Voor de vijftiende keer wordt in 2021/2022 de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland (OVNH) georganiseerd.

Als oud-winnaar en mediapartner is Rodi Media krap betrokken bij deze uitreiking. Maar wat houdt de verkiezing nu precies in? 

Elk jaar wordt in Haarlem de beste ondernemingen van Noord-Holland gekozen. De inschrijving is inmiddels gestart. Bedrijven uit de provincie kunnen zich tot 17 januari 2022 aanmelden. Ook kun je jouw organisatie door iemand anders laten nomineren.

Waarom is de OVNH eigenlijk destijds in het leven geroepen? “Ondernemers spelen een hele belangrijke rol als het gaat om de groei van de economie”, zo vertelt ambassadeur Ilse Zaal. “De Ondernemingsverkiezing is een mooie aanleiding om extra stil te staan bij wat ondernemingen bijdragen aan de economie, werkgelegenheid en innovatie. Het is belangrijk om ze in het zonnetje te zetten. Dat doen we met de OVNH.”

“Natuurlijk hoop ik dat we veel aanmeldingen mogen binnenkrijgen, want als je het mij vraagt is dit een ontzettend unieke en mooie kans voor ondernemend Noord-Holland. En uiteraard gaan we voor een fysieke uitreiking, maar dat hangt helemaal van de dan geldende coronamaatregelen af. Overigens hebben we er vorig jaar een ontzettend mooi digitaal feest van kunnen maken, dus hoe dan ook wordt het een onvergetelijke avond voor alle partijen!”



Onze Ambassadeurs