Dani van Toll bruidsmode

Geschreven door Redactie

Hart voor bruidsmode vanaf dag één.

Van kleins af aan is Dani van Toll al bezig met het ontwerpen van bruidsmode. Dit is er met de paplepel ingegoten, want haar vader is al ruim 20 jaar actief in deze industrie. Als klein meisje mocht ze wel eens mee met haar vader. Ze was altijd erg verlegen maar keek haar ogen uit. Tijdens deze bezoekjes werd ze volgestopt met bruidsmagazines, accessoires en soms zelfs complete bruidsjurken. Haar verkleedkist was goed gevuld met prachtige jurken en plots wist ze het. Ze wilde de bruidsmode in.

In 2014 werd deze droom werkelijkheid en opende ze haar eerste bruidswinkel. In twee andere zaken heeft ze ervaring opgedaan en de kneepjes van het vak geleerd. Daar heeft ze tot op de dag van vandaag nog steeds profijt van. Het concept van de winkel is om mooie bruidsmode toegankelijk te maken. In de winkel hangt een prettige en ontspannen sfeer, en de jurken hebben een high end en exclusieve uitstraling. De drempel ligt vaak erg hoog voor vrouwen die op zoek zijn naar een prachtige jurk, maar een minder groot budget hebben. Dit is precies wat Dani van Toll niet wil.

Bruidsmode is voor iedereen!


Onze Ambassadeurs