Hoorn Information is op zoek naar vrijwilligers

Geschreven door Redactie

Vanuit het Kleine Noord en vanaf het Hoofd gaat Hoorn Information met twee tip’s (tourist information points) toeristen verwelkomen en ze de weg wijzen in onze prachtige stad en omgeving.

Beide vestigingen hebben als nevenactiviteit, om onder andere de tip's te bekostigen, fietsverhuur. Hoorn Information zoekt dames en heren die zich als gastheer en gastvrouw gaan bezighouden met de “tip-taken”. Verwelkomen, informeren, wegwijzen en meer.

Er staat een kleine vrijwilligersvergoeding tegenover en veel voldoening wanneer je weer iemand tevreden op het juiste pad hebt gestuurd. De ervaring op het Kleine Noord, dat al een jaar draait, leert dat Hoorn Information, zoals dit initiatief is genoemd, een welkome aanvulling is op de huidige informatievoorziening. De nieuwe vestiging op het Hoofd, op wens van de gemeente zelf, gaat dat alleen nog maar bevestigen.

Jij kunt deel uitmaken van deze stap op weg naar een nog mooier toeristisch Hoorn. Jennifer, Lesley, Denise, Louise en Bob hebben veel zin in het komend seizoen. Zolang kunnen ze echter niet wachten, want ze gaan 18 december open op het Hoofd naast de gewone openstelling op het Kleine Noord.

Mocht je meer willen weten en dat hopen ze van harte, neem dan even contact met Hoorn Information op. Bel via 06-21950978

Onze Ambassadeurs