Hoorn Information geopend in de haven van Hoorn

Geschreven door Redactie
Hoorn Information geopend in de haven van Hoorn

Er is het nodige aan vooraf gegaan, maar eindelijk is er de ingebruikname van het leegstaande Parlevlieter vispaleis in de haven van Hoorn.

Niet als viskiosk, maar als Tourist Information Point alsook de plek waar tweewielers gehuurd kunnen worden.

Bob Besselink, de drijvende kracht achter de onderneming, die vorig jaar al een vestiging opende aan het Kleine Noord, stond er de eerste toeristen en andere belangstellenden te woord en toonde met groot enthousiasme wat er zoal te doen is in zijn kersverse bedrijf naast de Hoofdtoren.

”We hebben sinds augustus 2020 al ervaringen aan het Kleine Noord kunnen opdoen met toeristeninformatie en de verhuur van fietsen, steps, segways en scooters. Vanwege dat succes bestond de behoefte om ook elders in de stad een winkel te hebben. Toen de mogelijkheid zich voordeed op die unieke plek in de Hoornse haven, hebben we die met beide handen aangegrepen. We gaan het op de nieuwe plek doen met nieuwe mensen en prachtig nieuw materiaal. Bezoekers aan de haven verwijzen we naar alle mooie plekjes in deze prachtige stad. Hier kun je informatie over Hoorn krijgen, fietsen huren en diverse Hoorn-producten kopen. In de winkel kun je terecht voor de verschillende fietsroutes en natuurlijk ook voor de alternatieve routes.”



Onze Ambassadeurs