Beauty and feet Hoorn

Geschreven door Redactie
Beauty and feet Hoorn

Onze voeten verdienen de juiste aandacht en dit vindt Beauty & Feet Hoorn ook.

Onze voeten zijn de dragers van ons lichaam en hebben dagelijks veel te verduren zoals fietsen, werken en sporten belasten we onze voeten in meerdere of mindere mate. Een professionele verzorging van je voeten en je nagels is daarom geen luxe, maar noodzakelijk! Ondervind je hinder van een wrat, eelt, likdoorn, een ingroeiende of een beschadigde nagel? Dan ben je bij Beauty & Feet Hoorn aan het juiste adres voor al je voetproblemen.

Een aanrader is om een Pedicurebehandeling te combineren met een ontspannende Voetreflexmassage of een Voet-Spa! Voor een zeer luxe en volledige voetbehandeling kun je het beste kiezen voor de intens reinigende Voet-Wellness. Kijk voor meer info bij de behandelingen.

Je kunt ook een healing kiezen als behandeling. Een Healing is ook nuttig als je op dit moment een extra steuntje in de rug nodig hebt, want soms lijkt het dat je in je leven telkens op een bepaald punt vastloopt. Een Healing kan je de moed en de kracht geven om lastige ervaringen op je levenspad te aanvaarden en ze als een uitdaging tegemoet te treden. Voor welke behandeling je ook kiest, je bent van harte welkom bij Beauty & Feet Hoorn.

Kijk voor meer informatie op de website: touchedbyanangel.nl.



Onze Ambassadeurs