Theater Het Pakhuis is vandaag een kapsalon

Geschreven door Redactie
Theater Het Pakhuis is vandaag een kapsalon

Vandaag van 15.00 tot 16.30 uur wordt Schouwburg Het Park omgetoverd tot een kapsalon, waarin Karin Bloemen, Lotte Andrioli, Dirk Scheele, Wouter Hakhoff & Daan Herwig jou een geweldige middag bezorgen!

Kapsalon Theater is een vrolijke actie waarbij jij naar andermans knipbeurt kan kijken en tegelijkertijd kan genieten van geweldige optredens. Het theater wordt omgebouwd tot kapsalon waarvoor een afspraak gemaakt kan worden.

Met deze middag sluit Schouwburg Het Park aan bij een landelijke actie die aandacht vraagt voor de noodzaak om zo snel mogelijk de theaters te openen. Bovendien laten de theaters zo zien dat dit op een veilige manier kan. Uiteraard volgens alle maatregelen die ook in de kapsalons gelden: op anderhalve meter en mét mondkapjes. In aanvulling hierop is toegang alleen mogelijk op vertoon van een QR-code.

Wil jij ook naar Kapsalon Het Park en wachten op een knipbeurt? Reserveer dan nu gratis een stoel in de wachtruimte van de kapsalon. zie site https://www.hetpark.nl/programma/kapsalon-theater. Er is maar een beperkt aantal plaatsen, dus wees snel.

Met dank aan de kapsters Marlon van Kapsalon Hair by Lonn en Greet Hekelaar, voormalig eigenaresse van the Family Haarverzorging in Hoogkarspel en groothandel Voorkappers.nl.





Onze Ambassadeurs