Voordelen van ADHD hebben

Geschreven door Redactie
Voordelen van ADHD hebben

Naast het druk zijn, zijn er ook voordelen van ADHD hebben.

Mensen die ADHD hebben zijn vaak drukker dan mensen zonder ADHD, maar dat zijn niet de enige kenmerken die mensen met ADHD hebben.

Mensen die ADHD hebben kunnen vaak ook goed out of the box denken. Vaak zijn mensen met ADHD zo druk bezig met andere dingen dat ze ook aan andere oplossingen denken voor bepaalde problemen of dingen anders zijn dan andere. Dit kan heel handig zijn bij creatieve beroepen of spelletjes.

Ook zijn mensen met ADHD vaak heel spontaan. Dit is niet gek, omdat hun gedachte vaak bij andere dingen zitten en snel afgeleid zijn zullen ze spontaner dingen zeggen, doen of voorstellen. Vaak is dit ook een manier om die gedachte uit hun hoofd te zetten.

Mensen met ADHD zijn af en toe ook juist heel geordend en georganiseerd. Geloof het of niet, maar mensen met ADHD hebben vaak juist behoefte aan orde, omdat ze anders snel afgeleid raken.

Dit zijn een paar leuke voordelen die mensen met ADHD kunnen hebben. Dus als jij ADHD hebt en je herkent jezelf hierin kan het zijn dat het hierdoor komt.

Onze Ambassadeurs