Tesla kondigt elektrische quad voor kinderen aan

Geschreven door Redactie
Tesla kondigt elektrische quad voor kinderen aan

Zelfde design als de Cybertruck!

Het instappunt voor Tesla's aanbod van elektrische voertuigen is zojuist een stuk lager geworden. Kort geleden kondigde de Amerikaanse autofabrikant de Cyberquad voor kinderen aan. Een hoekige elektrische quad geïnspireerd op het Cybertruck concept uit 2019. De kostprijs voor de ATV zal 1700 euro zijn. Een fractie van de op één na goedkoopste Tesla die je online kunt bestellen! Zoals de naam al doet vermoeden is deze ATV wat kleiner, hoewel Tesla zegt dat het geschikt is voor iedereen van 8 jaar of ouder. De Cyberquad is voor kinderen en alleen geschikt voor mensen tot 68 kilogram. Voor degenen die passen, zegt Tesla dat je een bereik van maximaal 24 kilometer en een topsnelheid van 16 kilometer per uur kunt verwachten. Het kan ook optioneel worden beperkt tot 8 kilometer per uur.


Onze Ambassadeurs