Makkelijke snacks om thuis te maken

Geschreven door Redactie
Makkelijke snacks om thuis te maken

Een bord Homemade Tortilla Chips met salsa en guacamole

Zout, knapperig en nog warm uit de friteuse, zelfgemaakte maïstortillachips zijn een onverslaanbare en ongelooflijk gemakkelijke snack voor hongerige buikjes, groot en klein. Een beetje frituurkennis, veel olie en een paar maïstortilla's zijn alles wat je nodig hebt om thuis je eigen tortillachips te maken.

Natuurlijk kun je in de winkel behoorlijk goede tortillachips kopen. Maar als het maken van gefrituurde tortillachips thuis net zo eenvoudig is als het snijden van maïstortilla's in driehoeken en frituren, waarom zou je dan niet een stap verder gaan? Nog warme, vers gebakken, dikke tortillachips in restaurantstijl zijn altijd een groot succes.

Stapel je maïstortilla's op elkaar en snijd ze in acht partjes. Begin daarna met het verwarmen van je olie. Controleer de thermometer voor een lezing van 350 ° F, of gebruik een stuk tortilla om de olietemperatuur te controleren. Bak ze daarna! Werk in kleine porties, zodat de olietemperatuur zo constant mogelijk blijft, wat zorgt voor een mooie, gelijkmatige bak. Bestrooi de nog warme chips met een goede bestuiving van koosjer zout. Laat de chips zo veel afkoelen als de wilskracht toestaat, en geniet ervan!


Onze Ambassadeurs