Kick-off kerngroep WK Volleybal Vrouwen 2022

Geschreven door Redactie

Op 12 maart organiseert de kerngroep WK Volleybal Vrouwen 2022 Harderwijk de feestelijke kick-off van het lokale activiteitenprogramma voor Harderwijk.

De kick-off begint om 10 uur in sportcafé de Sypel. U bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. 

Programma van de kick-off

Tijdens de kick-off ontvangt u informatie over het evenement en het lokale programma. Met een feestelijke openingshandeling geven we het startsignaal voor de activiteiten die onder het WK Volleybal in Harderwijk worden georganiseerd.

Harderwijk als gastgemeente voor het WK Volleybal Vrouwen 2022

Nederland en Polen organiseren het WK Volleybal Vrouwen in september 2022. De gemeente Harderwijk is gastgemeente voor dit evenement. Dit betekent dat de kerngroep, bestaande uit lokale organisaties, activiteiten in Harderwijk organiseert. Hiermee krijgt (volleybal-)sport een boost in de stad. Gezonde voeding is ook een belangrijk thema en is terug te zien in de activiteiten. Op dit moment onderzoekt Harderwijk , in overleg met de NEVOBO (Nederlandse Volleybalbond) welk deelnemend land in Harderwijk wordt ontvangen.

Onze Ambassadeurs