Aan de slag zonder sollicitatiegesprek

Geschreven door Redactie

In Hoorn kan je werken in de huishouding zonder sollicitatiegesprek!

Bij de Maelsonstraat 10 in Hoorn kan je naar binnen lopen en werken in de huishouding zonder een sollicitatiegesprek te hebben gevoerd.

Ook mag je je kinderen meenemen tijdens de inloopsollicitatie, het enige wat je hoeft te doen is in gesprek gaan en je identiteitsbewijs meenemen, als het werk je bevalt heb je meteen een nieuwe baan. Er zijn geen voorwaarden, iedereen is welkom! Een medewerker in huishoudelijke verzorging doet taken in de woningen van cliënten. Ook ben je er voor een praatje, kopje koffie en een luisterend oor voor de cliënten. Dat vindt Werken bij WilgaerdenLeekerweideGroep de normaalste zaak van de wereld, en wij zijn het hier mee eens!


Onze Ambassadeurs