Hoe geniet jij van het Noord-Hollandse water?

Geschreven door Redactie
Hoe geniet jij van het Noord-Hollandse water?

Tot en met 31 augustus 2022 organiseert Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier (HHNK) de fotowedstrijd 'Water. Geniet ervan!'.

Het waterschap vraagt inwoners om mooie foto's te maken van genieten in, op of aan de Noord-Hollandse sloten en vaarten.

Doe mee en stem op de mooiste foto

Meedoen aan de fotowedstrijd kan tot en met 31 augustus via de website www.fotowedstrijdHHNK.nl. Daar vind je de voorwaarden, kan je meedoen met jouw zomerse foto en kan er gestemd worden op de mooiste foto. Verzamel zo veel mogelijk stemmen voor de foto die jij uploadt. Voor de top 6 zijn er namelijk 'spetterende' prijzen zoals een boottochtje door de grachten van Alkmaar, een diner voor twee en een suples of een supboard huren voor twee personen.
Water. Geniet ervan!

Zomers genieten veel mensen van het oppervlaktewater: we zwemmen, varen en vissen wat af in de sloten en vaarten. Onder andere dankzij de aanleg van rioleringen en rioolwaterzuiveringsinstallaties is het water in tijden niet zo schoon en gezond geweest. Om inwoners daar meer bewust van te maken en te laten zien wat zij zelf kunnen doen voor schoon en gezond water, is HHNK in juni de campagne 'Water. Geniet ervan!' gestart. De fotowedstrijd is daar een onderdeel van. Kijk voor meer informatie over de campagne op www.hhnk.nl/waterbazen.

Onze Ambassadeurs