4 frisse en lekkere voedingsmiddelen om deze zomer mee door te komen

Geschreven door Redactie
4 frisse en lekkere voedingsmiddelen om deze zomer  mee door te komen

Ben jij op zoek naar voedsel waarmee je de hitte doorkomt deze zomer? Hier zijn een paar goedkope, zomerse voedingsmiddelen die je kunnen helpen afkoelen.


Watermeloen

Een heerlijke verfrissende watermeloen is een van de gezondste vruchten die je kan helpen de hitte te verslaan. Een watermeloen bestaat uit 92% water en het is een uitstekende hydraterende vrucht. Ook zit het boordevol antioxidanten, vitamine A, B6 en C, kalium en aminozuren. Deze gezonde vrucht helpt niet alleen je lichaam af te koelen, maar het is ook een caloriearme lekkernij.


Bloemkool

Bloemkool maakt deel uit van de kruisbloemige groentefamilie en is rijk aan vitamine C en verschillende mineralen en micronutriënten. Ook heeft deze groente een hoog watergehalte en is dus perfect om jezelf op een gezonde manier mee te hydrateren.


Komkommer

Komkommer is een goede zomervoeding die het lichaam ontgift en de huid gezond en mooi houdt. Het bestaat voor 95 procent uit water, waardoor het een goede bron van hydratatie is.Yoghurt

Of je nu van zoet of zuur houdt, yoghurt is een makkelijke toevoeging aan je zomerdieet. Als het buiten te warm is, dan is het toevoegen van Yoghurt aan je maaltijd de redding die je nodig hebt. Yoghurt is een goede voeding om in de zomer te eten. Of het nu koud of bevroren yoghurt is. Het is verkoelend, voedzaam, licht en de perfecte snack voor tussendoor.

Kortom, genoeg gezonde en lekkere dingen om van te genieten!Onze Ambassadeurs