Dorcas Winkel Hoorn viert haar 5 jarig bestaan op 15, 17 en 19 november.

Dorcas Winkel Hoorn viert 5-jarig bestaan!

 

Hoorn De Dorcas-winkel in Hoorn bestaat in november 5 jaar en dat wordt gevierd met feestelijke jubileumacties, op 15, 17 en 19 november. 

 

Tijdens de feestweek zijn er allerlei leuke acties, op dinsdag 15, donderdag 17 en zaterdag 19 november. Op deze dagen zijn koffie met een koekje gratis in de winkel. Klanten kunnen hun kassabon inleveren met vermelding van hun e-mailadres. Elke dag worden 5 kassabonnen getrokken en de gelukkigen ontvangen een tegoedbon van 5 euro, te besteden in de winkel. Dinsdag 22 november wordt uit alle bonnen 1 bon getrokken en die levert een tegoedbon op van 25,00 euro. 


Kinderen mogen een leuke kleurplaat meenemen tijdens de feestweek. Die kunnen ze thuis inkleuren en tot 1 december inleveren in de winkel. 5 kleurplaten worden beloond met een cadeaubon van 5,00 euro. 


Op dinsdag 15 november geeft de Dorcas-winkel 5 goodiebags weg aan klanten die meer dan 25,00 euro besteden. 


Winkelen met een goed gevoel 


De kringloopwinkel wordt gerund door vrijwilligers en de opbrengst is voor het goede doel. Dorcas is een christelijke organisatie voor noodhulp en internationale samenwerking. Dorcas komt in actie bij armoede, uitsluiting en crisis en creëert mogelijkheden voor mensen en gemeenschappen om tot bloei te komen. Dorcas heeft verspreid over heel Nederland 43 kringloopwinkels. De opbrengsten komen ten goede aan projecten die Dorcas uitvoert in Afrika, Oost-Europa en het Midden-Oosten. Duizenden vrijwilligers en klanten dragen zo bij aan het werk voor mensen in nood. 

Dorcas Winkel Hoorn is gevestigd aan de Doctor C.J.K. van Aalstweg 5B. De openingstijden zijn dinsdag, donderdag en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. 

Onze Ambassadeurs