Crowdfunding voor pruik

Geschreven door Redactie

Vriendinnen starten crowfundingcampagne voor zieke vriendin om geld op te halen voor een pruik.

Vera Tijhuis (21) uit Almelo kreeg vorige maand de diagnose lymfeklierkanker, ze zal kaal worden. Haar vriendinnen zijn in actie gekomen en hebben binnen korte tijd ruim 7000 euro opgehaald voor een de aanschaf van een pruik.

Elke weken geleden heeft ze haar eerste chemo gehad, haar haar zal ook uitvallen. Vera heeft besloten dat ze graag een pruik zou willen dragen. De vriendinnen geven aan dat de kosten van een pruik enorm hoog liggen en er weinig wordt vergoed door de verzekering. Ook komen er andere ziekenhuiskosten bij kijken. “Wij willen Vera graag het beste bieden wat ze verdient, om in ieder geval deze zorg te verlichten vragen wij om jullie hulp door te doneren!”

De actie staat sinds november online met een streefbedrag van 5000 euro en heeft inmiddels al ruimschoots het doelbedrag behaald.

Bekijk hier de campagne: https://gf.me/v/c/5ft6/steun-lieve-vera-en-doneer-voor-een-mooie-pruik

Onze Ambassadeurs