Geschenk van Kerstmis

Geschreven door Redactie
Geschenk van Kerstmis

Kerstmis is veel meer dan mooie cadeautjes ontvangen.

Kerstmis is een feest van liefde, vreugde en vrede. Dit zijn de grootste geschenken die we ooit kunnen geven aan elkaar.

Liefde. Kerstmis is een tijd van liefde, een feest van het opofferen van wat we hebben om waardering te tonen aan degenen die het meest betekenen voor ons.

Vrede. Familie- en persoonlijke relaties kunnen op elk moment voor conflicten, onrust en stress zorgen, maar de spanningen lopen vaak op tijdens de feestdagen. Bied deze kerst het geschenk van vrede aan door de eerste stap te zetten. Eén telefoontje of gesprek kan de jarenlange pijn misschien niet goedmaken, maar het is nog steeds de eerste stap die door iemand moet worden gezet.

Hoop. Hoop is een van de grootste schatten die we ooit voor onszelf kunnen vinden. En het is een van de grootste geschenken die we ooit aan iemand anders kunnen geven. Zie het goede in anderen. Geloof in hun grootste potentieel. En moedig ze vaak aan.

Goede wil. Mensen kunnen ons kwaad willen doen, maar hen pijn en lijden toewensen als reactie daarop maakt de pijn alleen maar groter. Het wensen van goede wil aan degenen die ons pijn hebben gedaan, bevrijdt onze ziel. En het stelt ons in staat om verder te gaan naar betere dingen.

Misschien zijn de grootste geschenken die we tijdens Kerstmis kunnen geven, juist de dingen die we het liefst willen ontvangen.

Onze Ambassadeurs