Lelijke kersttruien Pubquiz

Geschreven door Redactie
Lelijke kersttruien Pubquiz

Op zaterdag 24 december tijdens kerstavond staat er weer een superleuke pubquiz klaar in Charlies. 

Heb je nog nooit gehoord van een Pubquiz? Dan leggen we je nu uit wat dat is. Een Pubquiz is een quiz die een keer per week of maand in een pub of café wordt gehouden. Als een café of pub een quiz organiseert, wordt dit vaak op de deur en op de site van het betreffende café of pub vermeld. Via de site en in het café of pub kan je je aanmelden als je mee wilt doen.

De Pubquiz is in Charlies is met thema “Een lelijke kerstrui”. Dus vergeet je foute kersttrui niet aan te doen tijdens deze pub- avond. Er wordt een algemene kennis Quiz gespeeld met acht rondes van tien vragen waarvan 1 audio/muziek ronde welke live wordt gespeeld. De pubquiz start om 17:00 uur en de prijs voor deelname is 7,50 euro per persoon. Je kunt deelnemen met

een team, je team mag uit maximaal vijf deelnemers bestaan. Er wordt tijdens de avond ook veel bier gedronken! Meld je op tijd aan via de bar, mail info@charlies.nl of bel naar 0229-217798.

Proeflokaal Charlies is sinds 1997 het mooiste proeflokaal van Hoorn. Gastheer en Gastvrouw Frans & Monica van Staveren en hun team ontvangen jou in het gezelligste café van Hoorn! Kom ook eens genieten bij Charlies en luister naar de verhalen over de speciale bieren. Wil je een feestje vieren bij Charlies of geef je een borrel? Dan ontvangen zij jou graag in hun prachtige proeflo- kaal. Houd ook de Facebook-pagina in de gaten van Proeflokaal Charlies voor alle actuele evenementen en berichten.

Onze Ambassadeurs